7 Ekim 2010 Perşembe

4.3.2.1 izle (Altyazılı)

IMDB:6,1
Yapım: 2010 ~ İngiltere
Tür: Gerilim , Suç
Oyuncular: Emma Roberts , Helen McCrory , Noel Clarke , Ophelia Lovibond , Eve
Yönetmen: Noel Clarke , Mark Davis
Senaryo: Noel Clarke
Yapımcı: Noel Clarke , Damon Bryant , Mark Davis
Görüntü Yönetmeni: Franco Pezzino
Görüntü Yönetmeni: James Edward Barker
Film hakkında ksıa bilgi: Jo bir süpermarket işinde çıkmaza girmiş durumdayken diger arkadaşları da farklı farklı maceralar içersindedirler; Cassandra (Egerton) internette tanıştığı arkadaşıyla görüşmek için New York’a gelmiştir, Kerrys (Warren-Markland) feminist bir grubun savunuculugunu yapmaktadır, Shannon (Lovibond) ise yaratıcısıyla bulaşabilmek için tek yönlü bir seyehate çıkmıştır..





bulaşabilmek için tek yönlü bir seyehate çıkmıştır..

Telefon Kulübesi – Phone Booth izle (Türkçe Dublaj)


Tür : Dram / Gerilim
Gösterim Tarihi : 13 Haziran 2003
Yönetmen : Joel Schumacher
Senaryo : Larry Cohen
Görüntü Yönetmeni : Matthew Libatique
Müzik : Harry Gregson-Williams
Yapım : 2002, ABD , 90 dk.
Oyuncular
Colin Farrell (Stu Shepard) , Kiefer Sutherland (Telefondaki ses) , Forest Whitaker (Yüzbaşı Ramey) , Radha Mitchell (Kelly Shepard) , Katie Holmes (Pamela McFadden) , Paula Jai Parker (Felicia) , Arian Ash (Corky) , Tia Texada (Asia)
Stu Shepard, yolda yürürken bile asistanının yardımıyla iş bağlantıları yapan, bir saniye bile boş vakti olmayan parlak bir reklamcıdır. Sadece özel görüşmelerini belirlediği bir telefon kulübesinden yapmaktadır. Bir gün her zamanki gibi özel görüşmesini yaptıktan sonra kulübeden çıkarken telefon çalmaya başlar.
Shepard, telefon kulübesine girip telefonu kaldırdıktan sonra bulunduğu yerde kalakalır. New York camın önünde akmaya devam etse de, o telefonu kapatamadığı için kulübeden dışarı çıkamaz.
Kulübeyi hedef alan bir seri katil, adamı kontrol etmeye başlar. Silahın kırmızı ışığını alnında hisseden Shepard, bütün emirleri yerine getirecektir. Polis de etrafı sarmaya başlamıştır. Ve bir tanesi bu olayı bitirmeye kararlıdır..!

Telefon Kulübesi özellikle senaryosu ile dikkat çeken, son derece başarılı bir gerilim filmi.

B.T.K. Killer izle (Türkçe Dublaj)

Tür: Biyografi / Korku
Yönetmen: Ulli Lommel
Oyuncular: Danielle Petty, Gerard Griesbaum, Eric Gerleman, Victoria Ullmann, Shyla Fernandes, Jason Bariamis
Yapım: 2005, ABD
Muzik: Robert J. Walsh
Film Süresi: 1 saat, 22 dk.
Görüntü Yönetmeni: Bianco Pacelli
Senaryo: Ulli Lommel



















The Seventh Seal – Yedinci Mühür İzle (Türkçe Dublaj)


IMDB:8,4
Tür : Dram / Fantastik / Gerilim
Filmini ORjinal adı : Det sjunde inseglet
Yönetmen : Ingmar Bergman
Yapım : 1957, İsveç
Süre : 92 dk.
Oyuncular Gunnar Björnstrand (Jöns) , Bengt Ekerot (Ölüm) , Nils Poppe (Jof)
Max von Sydow (Antonius Block) , Bibi Andersson (Jof’un Karısı Mia)
Inga Gill (Lisa) , Maud Hansson (Cadı) , Inga Landgré (Karin)
Konusu: Tüm zamanların en iyi filmlerinden biri”  Eric Rohmer
Bergman ın en ünlü filmlerinden Yedinci Mühür, on yıl süren bir Haçlı seferinden vebanın kol gezdiği ülkesine dönerken yolu Ölüm tarafından kesilen bir şövalyenin öyküsüdür. Ölüm’ü bir satranç oyununa davet eden şövalye eğer onu yenebilirse yaşamına kaldığı yerden devam edecektir.
Yedinci Mühür, kıyamet tehdidi altında yaşamın anlamını çözmeye çalışan yalnız bir adamın çarpıcı bir portresidir. Film, inanç sistemlerinin erozyona uğradığı, nükleer bir kıyametin gündelik tehdit olduğu 1950’lerin dünyasında insanlığın hangi değerlere sarılması gerektiğini sorgular. Bu özelliğiyle yeni bir tür varoluşçu sinemanın da ikonu olmuştur. Her sinemaseverin izlemesi gereken bu yapıtın etkileri Woody Allen’dan David Lynch’e birçok yönetmenin filmlerinde görülebilir.
IMDB:8,4Tür : Dram / Fantastik / GerilimFilmini ORjinal adı : Det sjunde insegletYönetmen : Ingmar BergmanYapım : 1957, İsveçSüre : 92 dk.Oyuncular Gunnar Björnstrand (Jöns) , Bengt Ekerot (Ölüm) , Nils Poppe (Jof)Max von Sydow (Antonius Block) , Bibi Andersson (Jof’un Karısı Mia)Inga Gill (Lisa) , Maud Hansson (Cadı) , Inga Landgré (Karin)Konusu: Tüm zamanların en iyi filmlerinden biri”  Eric RohmerBergman ın en ünlü filmlerinden Yedinci Mühür, on yıl süren bir Haçlı seferinden vebanın kol gezdiği ülkesine dönerken yolu Ölüm tarafından kesilen bir şövalyenin öyküsüdür. Ölüm’ü bir satranç oyununa davet eden şövalye eğer onu yenebilirse yaşamına kaldığı yerden devam edecektir.Yedinci Mühür, kıyamet tehdidi altında yaşamın anlamını çözmeye çalışan yalnız bir adamın çarpıcı bir portresidir. Film, inanç sistemlerinin erozyona uğradığı, nükleer bir kıyametin gündelik tehdit olduğu 1950’lerin dünyasında insanlığın hangi değerlere sarılması gerektiğini sorgular. Bu özelliğiyle yeni bir tür varoluşçu sinemanın da ikonu olmuştur. Her sinemaseverin izlemesi gereken bu yapıtın etkileri Woody Allen’dan David Lynch’e birçok yönetmenin filmlerinde görülebilir.

Alternatif 1

Alternatif 2

Movshare tek bölüm izlemek için tıklayın


Kiss Kiss Bang Bang İzle (Türkçe Dublaj)


IMDB Puanı:7.8/10
Yapım:2005 ~ ABD
Tür:Gerilim, Gizem, Komedi, Macera
Yönetmen:Shane Black
Oyuncular:Robert Downey Jr., Michelle Monaghan, Val Kilmer, Shannyn Sossamon, Rockmond Dunbar, Dash Mihok, Angela Lindvall, Larry Miller, Ariel Winter, Corbin Bernsen, Nancy Fish
Senaryo:Shane Black
Senaryo (Kitap):Brett Halliday
Yapımcı:Joel Silver
Görüntü Yönetmeni:Michael Barrett
Müzik:John Ottman
Süre:1 saat 42 dk
Gösterim Tarihi: 25 Kasım 2005 (Türkiye)
Konusu: Harry ufak hırsızlıklarla geçinen bir adamken birgun kendisini bir cinayetin soruşturmasının tam ortasında bulacaktır.
IMDB Puanı:7.8/10Yapım:2005 ~ ABDTür:Gerilim, Gizem, Komedi, MaceraYönetmen:Shane BlackOyuncular:Robert Downey Jr., Michelle Monaghan, Val Kilmer, Shannyn Sossamon, Rockmond Dunbar, Dash Mihok, Angela Lindvall, Larry Miller, Ariel Winter, Corbin Bernsen, Nancy FishSenaryo:Shane BlackSenaryo (Kitap):Brett HallidayYapımcı:Joel SilverGörüntü Yönetmeni:Michael BarrettMüzik:John OttmanSüre:1 saat 42 dkGösterim Tarihi: 25 Kasım 2005 (Türkiye)Konusu: Harry ufak hırsızlıklarla geçinen bir adamken birgun kendisini bir cinayetin soruşturmasının tam ortasında bulacaktır.

Alternatif 1

Alternatif 2

Movshare tek bölüm izlemek için tıklayın


Ölü Adamın Cömertliği-Summer Love İzle (Türkçe Dublaj)


Tür:Western-Aksiyon
Ülke:Polonya
Yapım:2006
Dil:Türkçe Dublaj
Yönetmen:Piotr Uklanski
Oyuncu Kadrosu:
Boguslaw Linda (The Sheriff), Karel Roden (The Stranger), Katarzyna Figura (The Woman), Val Kilmer (The Wanted Man), Peter Aubrey ( (voice)), Anna Baniowska (Dying Young Woman), Marek Barbasiewicz (State Marshall), Luke Carpenter (Telegram Boy), Jerzy Cnota (Town Folk #1), Steve Daly ( (voice))
Konusu: :Kasabada huzur bozan bir haydut için ortaya konulan ödül karşılığında bir yabancı onu şerife teslim eder ve parasını almak ister.. Ancak şerif kurnazca bir plan yaparak kasabanın havasını tekrar değiştirecektir.

Tür:Western-AksiyonÜlke:PolonyaYapım:2006Dil:Türkçe DublajYönetmen:Piotr UklanskiOyuncu Kadrosu:Boguslaw Linda (The Sheriff), Karel Roden (The Stranger), Katarzyna Figura (The Woman), Val Kilmer (The Wanted Man), Peter Aubrey ( (voice)), Anna Baniowska (Dying Young Woman), Marek Barbasiewicz (State Marshall), Luke Carpenter (Telegram Boy), Jerzy Cnota (Town Folk #1), Steve Daly ( (voice))Konusu: :Kasabada huzur bozan bir haydut için ortaya konulan ödül karşılığında bir yabancı onu şerife teslim eder ve parasını almak ister.. Ancak şerif kurnazca bir plan yaparak kasabanın havasını tekrar değiştirecektir.

Alternatif 1

Movshare tek bölüm izlemek için tıklayın

Alternatif 2

Movshare tek bölüm izlemek için tıklayın


Koku: Bir Katilin Hikayesi – Perfume: The Story of a Murderer İzle (Türkçe Dublaj)


IMDB:7,5
Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 16 Şubat 2007
Yönetmen : Tom Tykwer
Senaryo : Tom Tykwer , Bernd Eichinger , Andrew Birkin , Patrick Süskind (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Frank Griebe
Müzik : Tom Tykwer , Johnny Klimek , Reinhold Heil
Yapım : 2006, Almanya / Fransa / İspanya , 147 dk.
Oyuncular Ben Whishaw (Jean-Baptiste Grenouille) , Dustin Hoffman (Giuseppe Baldini) , Alan Rickman (Richis) , Rachel Hurd-Wood (Laura) , Andrés Herrera (Door Guard) , Simon Chandler (Mayor of Grasse) , Sara Forestier (Jeanne) , Joanna Griffiths (Marianne) , Jessica Schwarz (Natalie)
Konusu: Kokulara karsı muhtesem inanılmaz bir duyarlılığı olan Grenouile koku haricinde hiçbir duygusu gelişmemiş çok ilginç tuhaf bir adamdır.Onun tek tutkusu İstediği kokuyu elde edebilmek için herşey cinayet de dahil tum çılgınlıkları yapmaktır.
IMDB:7,5Tür : Gerilim / DramGösterim Tarihi : 16 Şubat 2007Yönetmen : Tom TykwerSenaryo : Tom Tykwer , Bernd Eichinger , Andrew Birkin , Patrick Süskind (Kitap)Görüntü Yönetmeni : Frank GriebeMüzik : Tom Tykwer , Johnny Klimek , Reinhold HeilYapım : 2006, Almanya / Fransa / İspanya , 147 dk.Oyuncular Ben Whishaw (Jean-Baptiste Grenouille) , Dustin Hoffman (Giuseppe Baldini) , Alan Rickman (Richis) , Rachel Hurd-Wood (Laura) , Andrés Herrera (Door Guard) , Simon Chandler (Mayor of Grasse) , Sara Forestier (Jeanne) , Joanna Griffiths (Marianne) , Jessica Schwarz (Natalie)Konusu: Kokulara karsı muhtesem inanılmaz bir duyarlılığı olan Grenouile koku haricinde hiçbir duygusu gelişmemiş çok ilginç tuhaf bir adamdır.Onun tek tutkusu İstediği kokuyu elde edebilmek için herşey cinayet de dahil tum çılgınlıkları yapmaktır.

Alternatif 1

Alternatif 2

Movshare tek bölüm izlemek için tıklayın


Emma Smith:Benim Hikayem İzle (Türkçe Dublaj)


IMDB:5,6
Tür Dram
Yönetmen Gary Cooper
Oyuncu Katherine Nelson, Patricia Place
Yapım 2008, ABD, 98 dk.
Konusu: Emma Hale Smith in ölümünden önce yaşantısını mormon kültürüne olan katkıları günümüze kadar olan yaşamını ele alan bir filmdir.
IMDB:5,6Tür DramYönetmen Gary CooperOyuncu Katherine Nelson, Patricia PlaceYapım 2008, ABD, 98 dk.Konusu: Emma Hale Smith in ölümünden önce yaşantısını mormon kültürüne olan katkıları günümüze kadar olan yaşamını ele alan bir filmdir.


Alternatif 1

Alternatif 2

Movshare tek bölüm izlemek için tıklayın


Finding Bliss İzle (ALtyazılı)


IMDB:5,5
Yapım:2008, 2009 ~ ABD
Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Julie Davis
Senaryo:Julie Davis
Yapımcı:Leelee Sobieski, Rich Cowan, Scott Mandell, Don Bloomfield, Daniel Toll, Jeff Rice, David E. Ornston
Görüntü Yönetmeni:Peter N. Green
Müzik:John Swihart
Süre:1 saat 36 dk
Konusu: Asıl amacının kendi filminde oynamak olması farkedilince  Jeff Drake nin filminde oynanmaya zorlanan Jody Balaban tartışmalı bir ilşkiye girerler derken bu ilişki aşka dönüşür.
IMDB:5,5Yapım:2008, 2009 ~ ABDTür:Komedi, RomantikYönetmen:Julie DavisSenaryo:Julie DavisYapımcı:Leelee Sobieski, Rich Cowan, Scott Mandell, Don Bloomfield, Daniel Toll, Jeff Rice, David E. OrnstonGörüntü Yönetmeni:Peter N. GreenMüzik:John SwihartSüre:1 saat 36 dkKonusu: Asıl amacının kendi filminde oynamak olması farkedilince  Jeff Drake nin filminde oynanmaya zorlanan Jody Balaban tartışmalı bir ilşkiye girerler derken bu ilişki aşka dönüşür.

Alternatif 1

Alternatif 2

Movshare tek bölüm izlemek için tıklayın


Mercy İzle (Altyazılı)


IMDB:6,4
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Dram , Romantik
Oyuncular: James Caan , Scott Caan , Erika Christensen , Whitney Able , Alexie Gilmore
Yönetmen: Patrick Hoelck
Senaryo: Scott Caan
Yapımcı: Scott Caan , Phil Parmet , Vince Palomino
Görüntü Yönetmeni: Phil Parmet
Görüntü Yönetmeni: Mader
Süre: 1 saat 27 dk
Konusu: Genç yazar romantik bir aşk hikayesi yazmaya karar verdiğinde önce kendisinin böyle bir aşk yaşayıp daha sonra yazmasının doğru olacağını düşünür.
IMDB:6,4Yapım: 2009 ~ ABDTür: Dram , RomantikOyuncular: James Caan , Scott Caan , Erika Christensen , Whitney Able , Alexie GilmoreYönetmen: Patrick HoelckSenaryo: Scott CaanYapımcı: Scott Caan , Phil Parmet , Vince PalominoGörüntü Yönetmeni: Phil ParmetGörüntü Yönetmeni: MaderSüre: 1 saat 27 dkKonusu: Genç yazar romantik bir aşk hikayesi yazmaya karar verdiğinde önce kendisinin böyle bir aşk yaşayıp daha sonra yazmasının doğru olacağını düşünür.

Alternatif 1

Alternatif 2

Movshare tek bölüm izlemek için tıklayın


What More Do I Want İzle (Altyazılı)


IMDB:6,6
Yapım : Italya / İsviçre
Orjinal Adı : Cosavogliodipiu
Yönetmen: Silvio Soldini
Filmini Diğer Adı: Come Undone
Tür : Dram/Duygusal
Konusu: Anna dormenico ile iş arkadaşlarına veda partisinde tanışır. Domenico evli 2 çocuklu yakışıklı ortayaşlıdır. Fakat aralarında karşı konulmaz bir ihtiras ve tutku başlar.
IMDB:6,6Yapım : Italya / İsviçreOrjinal Adı : CosavogliodipiuYönetmen: Silvio SoldiniFilmini Diğer Adı: Come UndoneTür : Dram/DuygusalKonusu: Anna dormenico ile iş arkadaşlarına veda partisinde tanışır. Domenico evli 2 çocuklu yakışıklı ortayaşlıdır. Fakat aralarında karşı konulmaz bir ihtiras ve tutku başlar.

Alternatif 1

Alternatif 2

Movshare tek bölüm izlemek için tıklayın


13. Kat – The Thirteenth Floor izle (Türkçe Dublaj)

IMDB Puanı: 6.7/10
Yapım: 1999 ~ ABD , Almanya
Tür: Bilim Kurgu , Gerilim , Gizem
Oyuncular: Dennis Haysbert , Armin Mueller-Stahl , Gretchen Mol , Craig Bierko , Brad William Henke
Yönetmen: Josef Rusnak
Senaryo: Josef Rusnak , Ravel Centeno-rodriguez
Senaryo (Kitap): Daniel F. Galouye
Yapımcı: Roland Emmerich , Michael Ballhaus , Helga Ballhaus
Görüntü Yönetmeni: Wedigo Von Schultzendorff
Görüntü Yönetmeni: Harald Kloser
Süre: 1 saat 40 dk
Konusu: Yüksek Teknoloji dahilesi olan Douglas ce güzel iş arkadaşı Gökdelenin 13. katındaki ofislerinde son yazılımlarını denemektedirler.Sanal bir simülatörü yaşayan Douglas Los Angelese gidip muhteşem bir macera yaşar bu tehlikeli ve işlerin ters gittiği senası bırakıp gerçek hayata döndüğünde kötü bir süpriz onu bekler.Kendilerine ilham veren aynı zamandada şirketin kurucusu olan Hannon ölmüştür.O sıralarda Hannonun kızı olduğunu idda eden Jane çıkıp gelmiştir. Daouglas için çok çekici olan bu kız onların birlikte sanal seanslar heyecanlar ve en sonundada çarpıcı acı bir gerçeğe yonlendirecektir.



çarpıcı acı bir gerçeğe yonlendirecektir.