14 Mayıs 2010 Cuma

Beni Aya Uçur & Fly Me to the Moon

Konusu & Özeti


Büyükbabası gibi bir maceraperest ve kahraman olmak isteyen sinek Nat, isteksiz 2 arkadaşını ikna ederek Apollo 11 ile Ay’a gitmeye karar verir. Astronotların uzay başlıklarının içinde unutulmayacak bir yolculuğa çıkan sinekler ailelerini telaşa düşürdüklerinden habersizdir.

Bir TV kanalında astronotların arkasından dünyaya el sallayan sinekler hem ailelerini telaşlandırır hem de Rusya’da televizyon seyreden sinekleri kıskançlıktan delirtirler.

Rus sinekler, Amerikan kahramanlarımızın tamamlamaya çalıştıkları görevi sabote etmek için hemen Yegor adında sinsi bir ajanla anlaşırlar.

Nat’in büyükbabası, 50 sene önce Paris’te aşk yaşadığı güzel Rus sineği Nadia ile mucizevi bir şekilde bir araya gelir ve Nadia, Rus sineklerin alçakça planından Büyükbaba’yı haberdar eder. Torununu kurtarmak isteyen Büyükbaba, gençliğindeki enerjisini tekrar içinde hissederek harekete geçer.

Bu sırada, uzaygemisinde felakete yol açabilecek bir kısa devre sorunu, Nat ve arkadaşı I.Q.’nun çabalarıyla çözülür. Daha önce sineklerin varlığından ve başardıklarından habersiz olan astronotlar, onları tebrik etmek yerine, sinekleri bir deney tüpünün içine sprey sıkarak hapsederler. Heyecanlı bir olay silsilesi sonrası tüpü kırıp NASA görevlisi Armstrong’un başlığına gizlice giren Nat, o tarihi adımları inceleme zevkine ulaşır. I.Q. ve Scooter ise Aldrin’in başlığının içinde bu tarihi olaya tanıklık eder.

Dünya, görevin tamamlanmasını sağlayan 3 küçük sinekten habersizdir ama sinek arkadaşlarımız evlerine kahraman olarak dönmüştür ve herkesi içine alan ortak bir söylemde buluşurlar: “Her zaman macera! Hayalperestler rüzgarda savrulur mu? Asla!!”






























Üç Başlı Şeytan

Efsaneye göre savaş tanrısı'nın kılıçı Atilla'ya verilmiştir ve Atilla öldüğü zaman bu kılıçla
gömüldüğüne inanılır. Çok özel güçlere sahip olan bu kılıcı, yüzyıllardır yer altı dünyasının
koruyucusu olan 3 başlı köpek Cerberus korur. Dünyaya hakim olmak isteyen terorist
elebaşı Marcus Cutter de bu kılıcın peşindedir. Bunu haber alan CIA tüm gücüyle kılıcın
kötü güçlerin eline geçmemesi için seferber olacaktır.























































Yepyeni Bir Hayat - A Brand New Life izle

Tür : Dram 
Yönetmenler : Ounie Lecomte
Senaristler : Ounie Lecomte
Yapim : Fransa Güney Kore
Süresi : 1sa.32dk.
imdb puan: 8.2
GÖSTERİM TARİHİ: 13 AĞUSTOS 2010

Filmin Konusu
Yıl 1975. Jinhee dokuz yaşındadır. Babası evlat edinilmesi umuduyla onu bir yetimhaneye bırakır. Çok sevdiği babasının onu hiç tanımadığı çocukların arasına bırakıp gitmesine bir türlü inanmak istemez. Bu onun için yepyeni bir hayatın başlangıcıdır. Yetimhaneden kaçmaya çalışır. Gidecek bir yeri olmadığını ve babasının dönmeyeceğini anladığında yazgısını kabullenmekten başka çaresi kalmaz. Arkadaşları birer birer evlatlık alınıp ondan ayrılırken, yetimhanedeki hayatın hüzün dolu ayrılıklara gebe olduğunu anlar. Eve bir gün döneceği düşüncesinden vazgeçmesine rağmen, babasıyla olan hatıralarını hafızasından asla silemez.





PART-2


PART-3


PART-4


PART-5


PART-6






Ben 10: Uzaylı Kovanı / Alien Swarm izle


Yapım : 2009 ~ ABD
Tür : Aile, Bilim Kurgu, Macera
Yönetmen : Alex Winter
Senaryo : James Krieg, John Turman
Yapımcı : Arthur Cohn, Gideon Amir
Görüntü Yönetmeni : Anghel Decca, Chris Menges
Müzik : Michael Wandmacher
Süre : 1 saat 10 dk
Gösterim Tarihi : 21 Kasım 2009 (ABD)

Oyuncular
Ryan Kelley - Vicki Lewis - Barry Corbin - Dee Bradley Baker - Alyssa Diaz - Nathan Keyes - Galadriel Stineman

Filmin Özeti
Yeni uzaylı teknolojisi ile araştırma yapmak için Nano teknelojisi almak için takas esnasında gizmli bir adamın bütün Nano teknelojisini kullanarak insanların beynini yıkayıp onları dünyayı ele geçirmek için kullanmayı planlamaktadır. Ama Ben, Kevin ve Gwen dünyayı kurtarmak için yine kendilerini bir tehlikede bulurlar.





PART-1


PART-2


PART-3


PART-4






Pıtırcık / Le Petit Nicolas izle

Yapım : 2009 ~ Fransa
Tür : Aile, Komedi
Yönetmen : Laurent Tirard
Senaryo : Alain Chabat, René Goscinny
Senaryo (Kitap) : René Goscinny
Görüntü Yönetmeni : Denis Rouden
Müzik : Klaus Badelt
Dağıtım : Tiglon
Süre : 1 saat 31 dk
Gösterim Tarihi : 15 Ocak 2010 (Türkiye)

Oyuncular
Maxime Godart - Valérie Lemercier - Kad Merad - François-Xavier Demaison - Michel Duchaussoy - Daniel Prévost


Filmin Konusu
Pıtırcık hayatından memnundur: Onu seven bir ailesi, muhteşem arkadaşları vardır ve her şeyin böyle devam etmesini istemektedir.

Ancak birgün her şey değişir: Anne ve babasını konuşurken duyan Pıtırcık, konuşmalardan yeni bir kardeşi olacağı anlamını çıkarır ve paniğe kapılır. Herkes yeni gelen bebeği daha çok sevecek ve artık ailesinin onunla ilgilenmeye zamanı kalmayacaktır. Hatta Parmak Çocuk masalında olduğu gibi onu ormana bırakıp gideceklerdir. Pıtırcık ailesinin kendisinden vazgeçmemesi için çeşitli taktikler uygulamaya başlar ama bu taktikler pek istediği gibi işlemez ve sonuçta ailesini kızdırır.

Pıtırcık ve arkadaşları B planına geçerler: Pıtırcık önce geldiğine göre o kalacaktır ama bebekten kurtulmaları gerekir. Bu işi halletmek için önce paraya ihtiyaçları vardır, sonra ise… Tam bu planı uygulamaya koyduklarında Tıngır, bir kardeşe sahip olmanın ve ağabey olmanın aslında faydaları olduğunu anlatır. Bunun duyan Pıtırcık, ağlayarak eve gider ve bir kardeşi olursa çok mutlu olacağını ailesine pişmanlıkla anlatır. Ailesi bu duruma şasırır çünkü bir yanlış anlama olmuştur.
Ama Pıtırcık’ı bekleyen başka bir sürpriz vardır.





PART-2


PART-3


PART-4


PART-5






Veda Filmi izle (2010) DVD


Yapım: 2010 ~ Türkiye
Tür: Biyografi , Dram , Politik , Savaş , Tarih
Oyuncular: Dolunay Soysert , Özge Özpirinçci , Ezgi Mola , Sinan Tuzcu , Serhat Kılıç
Yönetmen: Zülfü Livaneli
Senaryo: Zülfü Livaneli
Yapımcı: özkan Ipek , Kamera Film
Görüntü Yönetmeni: Peter Steguer
Görüntü Yönetmeni: Zülfü Livaneli
Süre: 1 saat 55 dk
Gösterim Tarihi: 26 Şubat 2010 (Türkiye)


Filmin Konusu
Selânik’te başlayan çocukluktan ebediyete süren bir arkadaşlık,önce silâh arkadaşlığı ve sonra
aynı ideallerin peşinde cumhuriyet ile birlikte yürüyen yarım asırlık dostluğa…Ölene dek sürecek kardeşliğe dönüştü. Atatürk ve Salih Bozo
Salih Bozok’un anlatımıyla, vatanı kurtarmak için ölüme meydan okuyan bir kuşağın önderinin,dostluğun, Atatürk’ün hayatının dönüm noktalarının, hikayesi “Veda






PART-2


PART-3


PART-4


PART-5


PART-6






Alacakaranlık Efsanesi:Yeni Ay

Sinemalar.com Puanı: 8.1/10

IMDB Puanı: 4.5/10

Yapım: 2009 ~ ABD

Tür: Dram, Fantastik, Gerilim, Korku, Romantik

Yönetmen: Chris Weitz

Senaryo: Stephenie Meyer, Melissa Rosenberg

Senaryo (Kitap): Stephenie Meyer

Yapımcı: Wyck Godfrey, Mark Morgan, Bill Bannerman, Marty Bowen, Kerry Kohansky

Görüntü Yönetmeni: Javier Aguirresarobe

Süre: 2 saat 10 dk

Gösterim Tarihi: 20 Kasım 2009 (Türkiye)







PART-2


PART-3


PART-4


PART-5


PART-6


PART-7




Elm Sokağında Kabus izle


Yönetmen: Samuel Bayer
Tür: Fantasy,Horror,Thriller
Ülke: USA
Dil: English
Slogan: Never Sleep Again
Oyuncular (ilk 5): Jackie Earle Haley, Kyle Gallner, Rooney Mara, Katie Cassidy, Thomas Dekker

KONUSU
Samuel Bayer’in yönettiği ve Jackie Earl Haley, Kyle Gallner, Katie Cassidy ile Rooney Mara’nın oynadığı Elm Sokağında Kâbus (A Nightmare On Elm Street), 21 Mayıs 2010’da Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.
Bir korku klâsiği olan Elm Sokağında Kâbus’un güncellenen yeni uyarlaması ile Freddy Krueger geri dönüyor. Şehrin banliyösünde yaşayan bir grup gencin ortak bir yönü vardır, hepsi de, onları rüyalarında avlayan biçimsiz Freddy Krueger tarafından gizlice takip edilirler. Uyumadıkları sürece birbirlerini koruyabilirler ama uyuduklarında kaçış yoktur.

Bir korku klasiği olan “Elm Sokağında Kabus/A Nightmare On Elm Street”in güncellenen yeni uyarlaması ile Freddy Krueger geri dönüyor. Freddy’nin marka haline gelen fötr şapka, kırmızı-yeşil çizgili kazak ve dört bıçaklı eldivenini bu filmde Akademi Ödülü adayı Jackie Earl Haley (“Little Children/Tutku Oyunları” “Watchmen”) giyiyor. Filmin yönetmenliğini, ödüllü müzik klibi ve reklam filmi yönetmeni ve bu proje ile ilk film yönetmenliğini yapan Samuel Bayer (Nirvana’s “Smells Like Teen Spirit,” Green Day’s “Boulevard of Broken Dreams”) üstleniyor. Rüyaları Freddy yüzünden kabusa dönen gençleri; Kyle Gallner (“The Haunting in Connecticut/Lanetli Ev”), Katie Cassidy (“Taken/96 Saat,” TV dizisi “Supernatural”), Rooney Mara (“Urban Legend: Bloody Mary”), Thomas Dekker (“Terminator: The Sarah Connor Chronicles”) ve Kellan Lutz (“Twilight/Alacakaranlık,” “The Twilight Saga: New Moon/ Alacakarnlık Efsanesi: Yeni Ay) canlandırıyor. Diğer rollerde ise; Clancy Brown (“The Shawshank Redemption,” “Highlander”) ve Connie Britton (“Friday Night Lights”) yer alıyorlar.
“Elm Sokağında Kabus/A Nightmare On Elm Street” yönetmen Wes Craven’in 1984 yılında büyük ilgi ile karşılanan aynı adlı hit korku filminde yarattığı karakterlerden uyarlandı. O film, korku türünün en uzun süre gösterimde kalan ve yedi devam filmi çekilen, başarılı ve yenilikçi bir örneğiydi. Şimdi, 25 yıl sonra, Freddy Krueger kökenli öykü, çağdaş bir uyarlama ile dönüyor. Wesley Strick (“Cape Fear,” “Wolf”) ve Eric Heisserer’ın yazdığı senaryodan filmi Samuel Bayer yönetiyor. Film’in yapımcılığı, “Friday the 13th,” “The Texas Chainsaw Massacre,” ve “The Amityville Horror” dahil olmak üzere yeniden çevrilen başarılı korku filmlerinin yapım şirketi Platinum Dunes’dan; Michael Bay, Andrew Form ve Brad Fuller tarafından gerçekleştiriyor. Yönetici yapımcılar; Bob Shaye, Michael Lynne ve Mike Drake (“The Number 23,” “The Whole Nine Yards”). Ortak yapımcı ise John Rickard. Sahne arkası ekibi, görüntü yönetmeni Jeff Cutter (“Gridiron Gang” , “Orphan/Evdeki Düşman”), yapım tasarımcısı Patrick Lumb (“Valkyrie,” “The Omen”), editör Glen Scantlebury (“Transformers,” “The Texas Chainsaw Massacre”), kostüm tasarımcısı Mari-An Ceo (“Friday the 13th,” “The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning”), görsel efektler amiri Sean Faden (“The Amityville Horror”), özel makyaj efektleri sanatçısı Andrew Clement (“Star Trek,” “Cloverfield”) ve özel görüntü efektleri koordinatörü John Milinac’dan (“Friday the 13th,” “The Amityville Horror”) oluşuyor.








PART 2



PART 3



PART 4



PART 5







Merlin and the War of the Dragons


Roma İmparatorluğu'nun saltanatı üzerinden İngiltere'ye sona erdi. Eski baskıcı kaos içinde ülkeden ayrıldı. En kötü gününü ki İngiltere, henüz gelmek zorunda. Bu zor ve sert zamanlarda Merlin adını alan bir çocuk gelir. Onun kaderi büyük bir sihirbaz İngiltere zafer geri olmaktır. çalışma ve pratik Yıllar var ki, çocukluk döneminden bir arkadaşı ile çatışmaya ona kurşun, Vendigerem ve ejderha ordusunu.



















PART 2



PART 3



PART 4



PART 5




İnfaz - The Executioner online izle


Yönetmen: Jin Ho Choi
Tür: Drama
Ülke: South Korea
Dil: Korean
Puan: 5.9/10 (12 oy)
Süre: 98 min
Oyuncular (ilk 5): Su-yeon Cha, Tae-hee Heo, Cho Hyun-jae, Su-jeong Jo, Geon Kim


12 Yılda Bitmesi Tahmin Edilen Bir Hapishane Bazı Kişiler Arasında Düşmanca ve Boğucu Bir Atmosfer Yaratmaktadır. Jae-kyoung İnsanlar Üzerinde Deneyler Yapıp Onları Canavarlaştırmaktadır.Jong-ho,Onun Yeni Meslektaşıdır.Jong-ho,Jae-kyoung Yaptıklarından Etkilenip Onun Gibi Mi Davranıcak Yoksa Ona Mı Ayak Uyduracaktır.






PART 2



PART 3



PART 4



PART 5





Underworld: Rise of the Lycans (2009) Online izle


imdb puanı :
6.9/10
Yapım :
2009, ABD
Tür :
Aksiyon / Fantastik / Gerilim / Korku
Yönetmen :
Patrick Tatopoulos
Senaryo :
Len Wiseman, Danny McBride, Kevin Grevioux
Oyuncular :
Michael Sheen, Bill Nighy, Rhona Mitra, Steven Mackintosh, Craig Parker, Geraldine Brophy, Kevin Grevioux, David Ashton, Elizabeth Hawthorne, Tania Nolan, Leighton Cardno, Alexander Carroll, Jason Hood, Mark Mitchinson, Timothy Raby
Yapımcı :
Len Wiseman, Tom Rosenberg, Gary Lucchesi, Skip Williamson, Richard Wright
Görüntü Yönetmeni :
Ross Emery
Müzik :
Paul Haslinger
Gösterim Tarihi :
23 Temmuz 2009

Konu
“Underworld: Rise of the Lycans” da Vahşi Lycanlar ve “ölüm saçanlar”olarak da
bilinen aristokratik vampirlerle dolu bu dünyada intikam için eski defterler açılıyor.
Genç bir Lycan olan Lucian serinin 3.filminde, yüzyıllar boyu Lycanlar'a eziyet eden
acımasız kral Viktor’a karşı yeniden güç kazanan kurtadamların güçlü lideri olarak
karşımıza çıkıyor. Lucian, Lycanlar'ı köleliğin zulmünden kurtarma çabasında gizli aşkı
güzel vampir Sonja ile beraber savaşacaktır.





















Altarnatif
DVDSCR-Rip TR Altyazılı - Altyazı Çevirisi Yetersiz.
Filmi DivX Olarak izlemek için TIKLAYIN