19 Eylül 2010 Pazar

Soğuk Duş Douches Froides film izle


Yapım:2005 Fransa
Tür:Dram, Psikolojik
Süre:1 saat 40 dakika.
Gösterim (Türkiye) Tarihi:16 Aralık 2005
Başrollerde: Camille Japy ,Florence Thomassin
Film senaryo olarak çok değişik denebilecek seviyede. Aynı zamanda konu da çok dağınık. İlişkiler konusunda abartılı ve gerçek hayatla uyuşmayan bölümler mevcut. Film oldukça iyi bir havada seyrediyor.
+18 filmlerden .



Şehitlerimizin Hikayesi Nefes Film izle


Türkiye Puanı:8.9/10
Uluslararası Puanı(imdb):8.8/10
Yapım:2008
Tür:Dram, Gerilim, Macera, Psikolojik, Savaş
Yönetmen:Levent Semerci
Süre:2 saat
Gösterim Tarihi:16 Ekim 2009
Başrollerdekiler:Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz, Birce Akalay, Banu Çiçek, Barış Bağcı.
1979 yılından beri yaşadğımız terör belasında verdiğimiz şehitlerin yanı sıra ülke ekonomisinden giden milyarlarca dolar da cabası. Bu uzun terör mücadelesinde şu sıralar yepyeni bir boyut ile karşı karşıyayız.
Nefes içerik olarak hepimizin içimizde yaşattığı acıyı bize anlarsa da ,sinema tekniği açısından son yıllarda yapılmış, bildik Türk sinemamızın standartlarının üzerinde bir yapım.
Film 1993 yılında Irak sınırına yakın yerde konuşlanan Karabal Tepesi’ndeki karakola alınan yüzbaşı(Mete Horozoğlu)’nun sabaha karşı birliğe gelmesiyle başlıyor. Nefes‘te çarpıcı açılışın yanında, filmin ortasındaki askerlerin telefon konuşmaları da oldukça etkileyiciydi.
Filmde hem oyuncuların başarısı hem de senaryonun çok iyi kaleme alınmışlığından ziyade, küçük küçük detayları da Nefes’te yer bulunduğunu unutmamak gerek.
Şehit haberlerini sıradan bulduğumuz dönemlere geldiğimizi düşünürseki, filmin en azından bazı şeyleri hatırlmamıza vesli olması açısından mutlaka izlenmesi gerektiğini söylemeliyiz. Fakat bu tür filmleri sinemada izlemenizi isteriz.










Skor Peşinde – Sex Drive film izle


Yapım :2008, ABD
Tür :Komedi
Yönetmen :Sean Anders
Senaryo :John Morris, Sean Anders
Oyuncular :James Marsden, Seth Green, Michael Cudlitz, Katrina Bowden, Amanda Crew, Josh Zuckerman, Clark Duke, John Ross Bowie, Susie Abromeit, Jessica Brydon, David Danello, Lizzy Eklund
Yapımcı :John Morris, Bob Levy, Leslie Morgenstein
Görüntü Yönetmeni :Tim Orr
Müzik :Stephen Trask
Dağıtım :UIP Filmcilik
Süre :1 saat, 49 dk.,
son zamanlarda sinema dünyasında çok moda olan filmlerden birisi aslında skor peşinde – sex drive filmi. lise yıllarında yada üniversiteye yeni başlayacak olan gençlerin seks için yaptıklarını komik bir şekilde sunan filmlerden biri. amerikan pastası filminin getirdiği gişe ile ardı ardına bu tarz filmleri sinemalarda görmek mümkün.
skor peşinde filminin konusu da yine bir gencin seks için yaptıklarını anlatıyor ve bu sefer işin içine son zamanlarda çok popüler olan internet aşkı da giriyor. liseyi bitirecek olan ıan, hala bakirdir ve çevresindeki kızlardan umduğunu bulamayacağını anlayınca birçok genç gibi internete başvurur ve güzel sarışın bir kız ile tanışır. fakat en büyük sorun aradaki mesafedir fakat ıan’ın sekse olan tutkusu daha doğrusu kudurukluğu mesafe tanımaz ve araba ile tanıştığı kızın yanına gitmeye karar verir. tabi ıan’ın tek amacı kız ile birlikte olmak ve üniversite öncesi bakir damgasından kurtulmaktır. filmin bu yüzden orjinal adı sex drive ama türkiye’de skor peşinde adı gösterime girecek.  bu yolculukta yalnız değildir ve en yakın arkadaşlarını da yanına alarak yola koyulur. yolculuk boyunca yeni insanlar ve maceralar yaşayan bu grup, genç yaşta yaptıkları bu uçuk şeyin bedelini hayatı öğrenerek alırlar ve bu öğrenme işi biraz komedi olarak sunuluyor. skor peşinde filminin konusu bu kadar ve açıkçası ben fazla eğlenemedim. bir kaç sahne dışında sizi güldürebilecek pek fazla sahne yok ve film boyunca tek merak ettiğiniz çocuğun amacına ulaşıp ulaşamayacağı ve dahası internet aşklarındaki en önemli unsur olan acaba karşıdaki kişi gerçek mi sorusu çünkü ıan kızı direkt olarak değil sadece resmini görüyor. skor peşinde filminin yönetmeni ve yazarı aynı kişi ve daha yolun başında olan bir yönetmen. oyuncular genç ama yaşlarına göre sinema dünyasında oldukça tecrübeli isimler ve bu tarz gençlik filmlerinde de tecrübeliler. gerek oyunculuk olarak gerek görüntü olarak bir kalitesizlik söz konusu değil ama dediğim gibi konu artık çok bayağı olmaya başladı ve artık eskisi gibi tat vermiyor bu tarz filmler çünkü hep aynı konu ve espiriler. kendi açımdan söylemek gerekirse skor peşinde filmi sinemaya gidip izlenmeye değecek kadar güzel bir film değil ama eğer bu tarz gençlik – seks filmlerini seviyorsanız sizin için ideal olabilir.










Cem Yılmaz’dan Yahşi Batı film izle


Bizdeki Puanı:7.8/10
imdb rating:7.3/10
Yapım:2009 Türkiye
Tür:Komedi, Western
Yönetmen ,Senaryo ,Yapımcı:Cem Yılmaz
Süre:120 dakikadır.
Vizyon Tarihi:01 Ocak 2010
Başrollerdeki Oyuncularımız:Cem Yılmaz, Demet Evgar, Ozan Güven, Özkan Uğur, Uğur Polat.
Ülkemizde komedide bir fenomen olan Cem Yılmaz‘ın Yahşi Batı adlı komedi-western filmi. Çocukluğumuzda pazar sabahları kahvaltıda Trt 1′den izlediğimiz Western filmlerini komedi ile birleştirerek seyircilerine suna Cem Yılmaz gerçekten tüm sinema dünyasından tam not aldı. Sponsorlarınıda arkasına alarak Türk Sineması’na başarılı bir film daha ekledi.


Dabbe Filmi izle


Film 2001 yapımı Japon “Kairo” filminin islam inançlarına göre uyarlanması diyebiliriz. Kairo’da internet üzerinden yayılan intihar “virüsü”, dabbe’de internet üzerinden yayılan “dabbe”. Duvardaki siyah şekiller, her tarafı siyah bantlarla kapatma gibi birbirinin kopyası sahneler göze çarpıyor haliyle.
Bence Dabbe’yi etkili yapan konusu. Korku filmlerinin hastası olan ben, hayatımda ilk kez ürperti hissettim. Sözkonusu cin’ler olunca, bir müslüman olarak “hadi canım sen de” diyemiyorsun haliyle.
Ama ne yazık ki, konu üzerine son derece güzel bir film yapılabilecek iken, bana göre acemi ve başarısız, ruhsuz oyuncu kadrosuyla tam bir hayal kırıklığı çıkmış ortaya. Bazı arkadaşların “komedi” yorumları da bundan kaynaklanıyor. Keşke rolün, senaryonun hakkını verebilecek kaliteli oyuncu kadrosu olsaydı da, burada filmi öven yazılar yazabilseydik.









Kız Kardeşim Film izle


Son derece yalın, ama bir o kadar da yaralayıcı bir film. Çocuklar üstünde bir kez düşünmemizi sağlıyor.Yürekleri parçalayıp, gözyaşlarına boğmuyor izleyenleri.Ancak öyle bir burkuyor ki yürekleri, canınız yanıyor. Haftalarca vizyonda kalan, kocaman bütçeli, reklam kampanyalı filmleri fazla zorlanmadan, büyük farkla geçmiş.Bir çok ödülü alması umuduyla emeği geçenlerin eline sağlık.








Bir Kadının Sex Günlüğü izle

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 26 Haziran 2009
Yaş Sınırı : +18: Cinsellik ve Şiddet İçerir
Yönetmen : Christian Molina
Senaryo : Cuca Canals , Valérie Tasso (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Javier G. Salmones
Müzik : Roque Baños
Yapım : 2008, İspanya , 95 dk.
Oyuncular
Belén Fabra (Valére) , Leonardo Sbaraglia (Jaime) , Llum Barrera (Sonia) , Geraldine Chaplin (Abuela de Valére) , Ángela Molina (Cristina) , Pedro Gutiérrez (Hassan)
Filmin adının orjinali gibi çevrilmediği için beklentilerde değişyor tabi,nemfoma içinde Mıchael Douglas gibi ünlü sanatçılarında kurbanı olduğu bir psikolojik hastalık.Filmin tartışıldığı kadar ahım şahım bir film olmadığı kanaatindeyim zaten tartışmalarda sanatsal yada teknik boyuttan ziyade bizim Türk milletinin ahkam kesmekte pek meraklı olduğu ahlak cinsellik konularında oluyor.Efendim kısaca nacizane görüşümü belirteyim bir film ile kimsenin ahlakı bozulmaz;zaten bir film ile bozulacak ise o ahlak ahlak değildir zaten.hiç olmamıştır.





Watchmen izle +18


Yapım:2008 ABD, İngiltere
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Fantastik, Macera
Yönetmen:Zack Snyder Senaryo:Alex Tse, David Hayter
Başrol oyuncuları:Patrick Wilson Carla Gugino Jeffrey Dean Morgan Malin Akerman Matthew Goode
Senaryo (Kitap):Alan Moore, Dave Gibbons
Yapımcı:Lloyd Levin, Lawrence Gordon, Deborah Snyder
Görüntü Yönetmeni:Larry Fong
Müzik:Tyler Bates
Süre:2 saat 43 dk
Gösterim Tarihi:06 Mart 2009 (Türkiye)
+18 almasını en önemli sebebi konuda da dediği gibi komedyenin katledilmesi sitesindeki ikinci fragmanda komedyenin gülen sarı rozetinin üstüne kan damlıyordu.Bence filmdeki birçok sahne şiddet içeriyordu ama bence o kadar aşırı şiddet içeren sahneler yoktu.Ben çok merak ediyorum ama dvd de sinamanın tadını vermiyor keşke yaş artısı +18 değilde 18 yaşından küçükler bir büyükle girebilir olsaydı.ama fragmandaki şarkı superdi adını bilen varsa benim panoma yazar mı?








Sıcak Ten izle erotik +18

İtalyan yapımı bir film sıcak ten sizlerle..































Komşu Kızı türkçe film izle


Puanı:6.8/10
imdb notu:6.9/10
Yapım:2004 ABD
Tür:Dram, E-rotik, Gençlik, Komedi, Romantik
Yönetmen:Luke Greenfield
Süre:1 saat 50 dakika.
Başrollerdekiler:Elisha Cuthbert, Timothy Olyphant, Emile Hirsch, Olivia Wilde, Autumn Reeser.
Bu filmde kendi halinde hiç bir sosyal hayatı olmayan bir kişi olan Matthew(Emile Hirsch)’in yeni komşusu güzel Danielle(Elisha Cuthbert)’dır. Bu ikili birbirilerine aşık olurlar. Fakat Danielle’nin geçmişi pek de iyi değildir. Eskiden bir seks yıldızı olan Danielle’nin eski hayatını öğrenen Matthew bakalım ne yapacak. İzlediğim en iyi gençlik filmlerinden birisiydi.






Yatak Odası Komedisi film izle +18 erotik izle


imdb notu:6.6/10
Puanı:5.9/10
Yapım:2007 Kanada
Tür:+18, Gençlik, Komedi
Yönetmen:Martin Gero
Süre:1 saat 30 dakikadır.
Başrollerde:Aaron Abrams ,Carly Pope ,Kristin Booth ,Josh Dean ,Sonja Bennett ,Josh Cooke ,Diora Baird.
İlişkiler ve cinsellik üzerine olan ve yetişkin ziyaretçilerimize göre(+18) olan bir film. Birbirinden farklı beş çiftin yaşadıkları cinsellik ve yatak odları anlatılıyor. Filmde son günlerde gündemden hiç düşmeyen güzel yıldız Diora Baird‘de var. Konusu ile filmimiz cinsellik üzerine yapılan espriler ile güzel bir komedi filmi aynı zamanda.