12 Şubat 2010 Cuma

Boş Ev Film izle

-Boş Ev / Bin-Jip 2004 Güney Kore,Japonya / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı:8.0/10
Yapım:2004 ~ GüneyKore, Japonya
Tür:Dram, Romantik
Yönetmen:Kim Ki-duk
Senaryo:Kim Ki-duk
Yapımcı:Choi Yong-bae, Michio Suzuki
Görüntü Yönetmeni:Jang Seong Back
Müzik:Slvian
Süre:1 saat 30 dk
Tatile giden insanların evlerinde, dönemsel olarak ve eşyalarını tamir etmek vaadiyle yaşamını geçiren ilginç bir adamın hikayesi.. Bu evlerden birinde, bu kez her zaman olduğu gibi yalnız değildir; evde kocası tarafından şiddet uygulanan bir kadın vardır. Onu görünce çok şaşıracak ancak aralarında diyalog yaşanmadan ilginç bir ilişki başlayacaktır.
Uzakdoğu’nun usta yönetmeni Kim Ki-duk’un en çok ses getiren filmi diyebiliriz Boş Ev için.. Son derece sıradışı, ilginç bir yapım. Filmde diyalog neredeyse yok denecek kadar az, tam bir sessizlik hakim. Ancak film buna rağmen kendini izlettirmeyi fazlasıyla başarıyor. Nasıl olduğunu merak ediyorsanız mutlaka izlemelisiniz. Türkçe altyazılı olarak veriyoruz, çünkü en kaliteli görüntü ile sizlere sunmak amacımız. Zaten çeviri gerektirecek yerleri az olduğu için Türkçe Dublaj izlemekle arasında bir fark olmayacaktır. Vizyonfilmizle.Net iyi seyirler diler. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Aşk Ateşi Film izle

-Aşk Ateşi / The Burning Plain 2008 ABD,Arjantin / Türkçe Dublaj-
IMDB Puanı: 6.8/10
Tür: Dram, Suç, Romantik
Yönetmen:Guillermo Arriaga
Senaryo:Guillermo Arriaga
Yapımcı:Laurie MacDonald, Walter F. Parkes, Ray Angelic, Marc Butan
Görüntü Yönetmeni:Robert Elswit
Müzik:Hans Zimmer, Omar Rodriguez-lopez
Süre:1 saat 51 dk
Oyuncular: Charlize Theron(Sylvia), Kim Basinger(Gina), Jennifer Lawrence(Mariana), José María Yazpik(Carlos), Joaquim de Almeida(Nick)
Bir restoran işletmecisi olan Sylvia, sıkıntılı hayatında değişiklik yaratabileceği geçmişteki anların peşindedir, bir kırılma noktası yakalamak ister. Bu amaçla duygusal ve düşünsel bir yolculuğa çıkar. Maria ise, Meksika’dadır ve Santiago ile dostlukları, Maria’nın babasının ölümünden sonra hiç de beklenmedik bir şekilde aşka dönüşür. Gina ve Nick ise boş bir karavanın arkasında yasak bir aşkı yaşamaktadırlar, onların bu ilişkileri Sylvia ve Maria’nın hayatında önemli kırılma noktaları yaratacaktır.
Charlize Theron hayranlarının en beğendiği filmlerden birisi olan Aşk Ateşi, kısmen cinsel ögeler barındırmaktadır, izleyecek olanlar için bu bilgiyi vermeyi gerekli görüyoruz. Daha çok kadınların iç dünyalarına yönelik psikolojik yönelmelerin yer aldığı bu yapımda, ilk başlarda geçmişe gel-git yaşanıyor ve sonra normal zamandan devam ediyor. Vizyonfilmizle.Net olarak şimdiden herkese iyi seyirler diyoruz; yorumlarınızı bekleriz













Sahte Kimlik Film izle

-Sahte Kimlik / Fake Identity 2010 ABD / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 4.0/10
Yapım:2010
Tür:Gerilim, Suç,Macera
Yönetmen:Dennis Dimster
Senaryo:Zvia Dimbort, Dennis Dimster
Yapımcı:Boaz Davidson, Randall Emmett, Israel Ringel, Zvia Dimbort
Görüntü Yönetmeni:Lorenzo Senatore
Müzik:Bill Wandel
Süre:1 saat 36 dk
Oyuncular: Didem Erol, Val Kilmer, Izabella Miko, Shelly Varod, Hristo Shopov
Eski manken Didem Erol’un da dahil olduğu bu, Hollywood yapımı macera ve gerilim filmini düşük puanına rağmen sizlerle paylaşmak istedik. Val Kilmer’in başrolünü üstlendiği yapımda, Çeçenistan’da Amerikalı bir doktorun bir kadına tıbbi yardim uygulamasıyla hayatının değişime uğraması ve kendini beklenmedik tehlikelerin içinde bulması konu ediliyor. Çok başarılı bir film olduğu söylenemez. Didem Erol’un performansı hakkında yorum yapmak yersiz, çünkü bunu izleyerek görmenizi tavsiye ediyoruz. Vizyonfilmizle.Net olarak iyi seyirler dileriz.

The Road Film izle

-The Road / 2009 2010 ABD / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 7.9/10
Yapım:2009 ~ ABD
Tür: Bilim Kurgu, Dram, Gerilim, Macera
Yönetmen:John Hillcoat
Senaryo:Joe Penhall
Senaryo (Kitap):Cormac Mccarthy
Yapımcı:Marc Butan, Nick Wechsler, Paula Mae Schwartz, Todd Wagner, Mark Cuban, Steve Schwartz, Rudd Simmons
Görüntü Yönetmeni:Javier Aguirresarobe
Müzik:Nick Cave, Warren Ellis, Pierre Andre
Süre:1 saat 59 dk
Oyuncular: Charlize Theron, Viggo Mortensen, Guy Pearce, Robert Duvall, Garret Dillahunt
Geçtiğimiz yılların Bestseller (en çok satan) kitaplarından birisi olan The Road romanının beyazperdeye uyarlanmış ve kitabın popülaritesinden geride kalmayacak kalitede bir film. Kıyameti yaşamış bir dünyanın ardından, bir baba ve oğlunun yaşadıkları hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.
Kıyamet gününün ardından Amerika’da taş üstünde taş kalmamıştır, hayatta kalanlar için anarşizm tek yaşama olanağıdır ve kimse, nerede olduğunu ne yapması gerektiğini bilemez. Bu karmaşa içerisinde bir baba ve oğul Amerika’yı bir baştan diğerine geçerek çıkış yolu aramaktadır. Ellerinde sadece bir tüfek ve mücadele etmeleri gereken haydutların yanı sıra, sert hava koşulları onları ölüme daha da yaklaştırmaktadır.
Daha çok dram tarzında seyreden bir konuya sahip olan filmde, kimi yerlerde heyecan ve gerilim de mevcut. Ünlü oyuncuların ve özellikle Charlize Theronun oynadığı rol gerilerde kalmış, sadece bir kaç dakika ile sınırlı. Çocuk oyuncunun başarısı ise mükemmel. Genel itibariyle izlenmesi zaman kaybı olmayacak, kaliteli ve çok para harcanmış bir film. 1 ödül alan ve 7 dalda çeşitli ödüllere aday olarak gösterilen bu filmi Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere sunuyoruz ve iyi seyirler diyoruz.

Auditions From Beyond Erotik Film izle

-Auditions From Beyond 1999 ABD / Orijinal Dil-
IMDB Puanı: 5.0/10
Tür: Erotik, +18
Yönetmen: Reed Richmond
Süre: 1:21dk
Oyuncular: Nikki Fritz, Taimie Hannum, Ahmo Hight, Jacqueline Lovell, Mia Zottoli
1999 Amerika yapımı, aslında biyografik tarzında olan ancak ünlü erotik film oyuncularını konu edindiği için, tam anlamıyla güzel bir erotik film denilebilir. Erotizm filmlerinin değişilmez oyuncularıyla yapılan röportaj ve onların en iyi filmlerinden alıntılar yapılarak ilerleyen bir yapım. Filmi orijinal dilinde yayınlıyoruz Türkçe altyazısı yok. İyi seyirler.

Berlin’in Sesi Film izle

-Berlin’in Sesi / Berlin Calling 2008 Almanya / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı:7.4/10
Tür:Dram, Komedi,Müzik
Yönetmen:Hannes Stöhr
Senaryo:Hannes Stöhr
Yapımcı:Karsten Aurich, Hannes Stöhr
Görüntü Yönetmeni:Andreas Doub
Müzik:Paul Kalkbrenner
Süre:1 saat 49 dk
Oyuncular: Corinna Harfouch, Araba Walton, Henriette Müller, Max Mauff, Megan Gay
Hem trajedi-dram hem de komedi karışımı güzel bir film olan Berlin’in Sesi (Berlin Ateşi) filminde, uyuşturucunun, hazzın ve aşkın karışımı olan bir konu perde ediliyor. Dünya’nın en önemli merkezlerinden olan Berlin’in renkli iç dünyasına yönelik olarak kurgulanan filmde, DJ Ickarus müzik ve gece yaşantısında önemli bir şöhret kazanmıştır. Kız arkadaşı ve menajeri Mathilde ile birlikte dünya turneleri yapmakta ve yeni albümünün çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Ancak bir gece aldığı aşırı doz uyuşturucu yüzünden kendisini hastanede bulan DJ; tüm yaşamını tekrar gözden geçirecektir.
İzleyiciyi, renkli gece yaşamıyla uyuşturucunun büyük dünya kentlerinde nasıl bir arada kullanıldığına ve bu yaşamın ayrıntılarına sürüklüyor. Son derece başarılı ve ender yapımlardan birisi. Dünyaca ünlü DJ Paul Kalkbrenner’in müzikleriyle tamamlanan film bir eleştiri filmi olmaktan uzak; tam aksine herşeyi tüm çıplaklığıyla biraz eğlendirici biraz da dramatize edici bir şekilde bizlere yansıtıyor. Filmi keyifle izleyeceğinizi düşünüyor ve Vizyonfilmizle.Net olarak iyi seyirler diyoruz. Yorumları unutmayalım.

Bornova Bornova Film izle

-Bornova Bornova 2009 Türkiye / Yerli Film-
IMDB Puanı: 7.9/10
Yapım:2009 ~ Türkiye
Tür: Dram
Yönetmen:İnan Temelkuran
Senaryo:İnan Temelkuran
Yapımcı:İnan Temelkuran
Görüntü Yönetmeni:Enrique Santiago Silguero
Müzik:Harun Iyicil, Ferit özgüner
Filmin Websitesi:www.bornovabornovafilmi.com
Süre:1 saat 32 dk
Oyuncular: Öner Erkan , Damla Sönmez , Erkan Bektaş , Murat Kılıç , Ceren Demirel
İnal Temelkuran’ın, memleketi İzmir’de çektiği ve sosyal hayattan izlenimler yansıtan bir film Bornova Bornova.. Bir mahallede geçen olaylarda, daha çok insanlar arası diyaloglar ve işsiz toplumda dönen günlük yaşamın izleri aktarılıyor. Altın Portakal film festivalinde en iyi film ödülüne layık görülen Bornova Bornova, içimizden bir film olma özelliğiyle ön plana çıkıyor.olarak iyi seyirler diyoruz, yorumları bekleriz.

Smokin’ Aces 2: Assassins’ Ball

IMDB Puanı: 5.1/10
Tür:Aksiyon, Komedi, Suç
Yönetmen:P.j. Pesce
Senaryo:Joe Carnahan, Olatunde Osunsanmi, Olumide Odebunmi
Senaryo (Kitap):Joe Carnahan
Yapımcı:Joe Carnahan, Mike Elliott, Chris Foss
Görüntü Yönetmeni:David Geddes
Müzik:Tim Jones
Süre:1 saat 28 dk
Gösterim Tarihi: 19 Ocak 2010 (ABD)
Oyuncular: Vinnie Jones, Autumn Reeser, Martha Higareda, Keegan Connor Tracy, Carrie Keagan
Walter Weed, FBI’da masa başı bir görevde çalışan ajandır. Yakını olan Bureau, ona yapılması planlanan suikastı ortaya çıkarınca bu mütevazi günler de son bulacak ve aksiyon dolu anlar başlayacaktır. FBI, Walter’a psikolojik tuzaklar kuracak ve Hal Leuco kendisine vaat edilenleri elde edebilmek için bu suikast timinin başını çekecektir.
Yapılan yorumlara göre oldukça başarılı bir film. Bu serinin ilk filmi ile tamamen bağımsız ilerliyor. Türkiye’de gösterime girer mi şimdiden belli değil. Görsel efektleri bir oyunmuş gibi ustaca hazırlanan ve aksiyon anlarıyla tatmin edici bu yapımı Vizyonfilmizle.Net olarak sizlerle paylaşıyoruz. Yorumlarınızı bekliyoruz.

A Dangerous Man izle / Tehlikeli Bir Adam Film izle

-A Dangerous Man / 2009, 2010 ABD / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 5.8/10
Tür:Aksiyon, Gerilim,Suç,Polisiye
Yönetmen:Keoni Waxman
Senaryo:Keoni Waxman
Yapımcı:Steven Seagal, Michael Z. Gordon, Deboragh Gabler, Benjamin Sacks
Görüntü Yönetmeni:Nathan Wilson
Süre:1 saat 34 dk
Oyuncular: Steven Seagal, Byron Mann, Jesse Hutch, Mike Dopud, Jerry Wasserman
Bir gece karısına saldıran bir saldırganın peşinden giden Shane Daniels, karanlıkta kovalamaca sırasında gözden uzaklaşır. Ertesi gün olduğunda karısına saldıran kişi vahşice öldürülmüş olarak bulunur. Shane bunun üzerine 6 yıl Arizona’da bir hapishanede yatmak zorunda kalacaktır. Ancak katil Shane mi yoksa bir başkası mı henüz belli değildir. Hapisten çıktıktan sonra Çin mafyasının karıştığı bir takım cinayet ve adam kaçırma olaylarının içinde kendini bulacaktır. Rus mafyası ile yardımlaşarak hareket edecek Shame, öldürülen polis cinayetinin ardından gidecektir…
Aksiyon filmlerinin unutulmaz efsane ismi Steven Seagal’den, yaşlanmasına rağmen yine üst seviye bir film. Aksiyon ve suç filmlerini sevenlerin kaçırmaması gereken 2010 yılının şimdilik en hareketli filmiyle sizi baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler

Yangında Kaybettiğimiz Şeyler Film izle

-Yangında Kaybettiğimiz Şeyler / Things We Lost In The Fire 2007 ABD,İngiltere / Türkçe Dublaj-
IMDB Puanı:7.2/10
Tür:Dram,Psikolojik
Yönetmen:Susanne Bier
Senaryo:Allan Loeb
Yapımcı:Sam Mendes
Görüntü Yönetmeni:Tom Stern
Müzik:Johan Söderqvist
Süre:1 saat 58 dk
Oyuncular: Halle Berry, Benicio Del Toro, David Duchovny, John Carroll Lynch, Robin Weigert
Çok sevdiği eşini talihsiz bir biçimde kaybeden Audrey, geçirdiği zorlu günleri atlatabilmek için ölen eşinin en yakın arkadaşı olan Jerry ile buluşur. Onunla değişik bir yakınlaşma içinde olacak fakat bu ilişki kimi yerlerde tensel temas halini alsa da; kesinlikle dostluk çerçevesinde kalacaktır. İki insanın birbirinden destek alarak zorlukları ve acıları atlatabilmesini çok dramatik bir şekilde ele alan filmde, Halle Berry ve Benicio Del Toro’nun sergiledikleri mükemmel oyunculuk filmi izlenir kılıyor. Sonu da son derece anlamlı ve şaşırtıcı bir biçimde sonlanan bu filmi Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere sunuyor ve iyi seyirler diyoruz. Yorumları bekleriz.

AROG Film izle Cem Yılmaz

-AROG / A.R.O.G 2008 Türkiye / Yerli Yapım-
Sinemalar.com Puanı :7.7/10
IMDB Puanı: 7.1/10
Tür:Fantastik, Komedi, Macera
Yönetmen:Cem Yılmaz, Ali Taner Baltacı
Senaryo:Cem Yılmaz
Yapımcı:Cem Yılmaz, Murat Akdilek
Görüntü Yönetmeni:Soykut Turan
Süre:1 saat 40 dk
Oyuncular: Cem Yılmaz, Özge Özberk, Ozan Güven, Özkan Uğur, Nil Karaibrahimgil
“Bir Uzay Filmi” olan GORA’nın devamı niteliğindeki AROG filminde macera kaldığı yerden devam ediyor. Komutan Logar kendisine yapılanları hazmedemeyerek Dünya’ya gelir ve halıcı Arif’e unutamayacağı bir ders vermek ister. Arif’i bundan 1 milyon öncesine; dinozor çağına gönderir ve Arif, başına gelecek zorlukları, kıvrak yurdum insanı zekasıyla aşmaya çalışacaktır. Çok büyük bir kahkaha tufanı olmamakla beraber, görselliği ve Türk sinemasına yaptığı teknolojik katkıları görebilmek açısından destek verilmesi ve izlenmesi gereken güzel bir yapım daha..  olarak iyi seyirler diyor ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Kırmızı Değirmen Moulin Rouge Film izle

-Kırmızı Değirmen / Moulin Rouge 2001 ABD,Avustralya / Türkçe Dublaj-
IMDB Puanı:7.7/10
Tür:Dram, Müzikal, Romantik
Yönetmen:Baz Luhrmann
Senaryo:Baz Luhrmann, Craig Pearce
Yapımcı:Baz Luhrmann, Fred Baron
Görüntü Yönetmeni:Donald McAlpine
Müzik:Baz Luhrmann, Craig Armstrong, Craig Pearce
Süre:2 saat 6 dk
Oyuncular: Nicole Kidman, Ewan McGregor, David Wenham, Jim Broadbent, John Leguizamo
1899′da yılında, genç ve yetenekli bir şair olan Christian babasına karşı gelip evinden ayrılır ve Paris’te Montmartre’ye taşınır. Orada bir müzikholde Satin (Nicole Kidman) adlı bir müzikhol yıldızıyla tanışır ve ona aşık olur. Satin de Christian’a aşık olmuştur, ama bu aşk tehlikelidir. Çünkü Satin Paris’in en ünlü ve zengin kişileriyle birlikte olan ünlü bir fahişedir.
Aşkın büyüsünün dramanın hüznü ile birleştiği sinema tarihinin en mükemmel müzikal filmlerinden birisi.. Birçok kişinin hala adını bile duyamadığı, izlemediği için çok şey kaçırdığı bu filmi Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere yeniden sunuyoruz ve kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyoruz. İyi seyirler.
Not: Video’nun ilk başında çıkan saçma reklamları izlememek için Play tuşuna basıp, 20-30 saniye görüntünün yüklenmesini bekledikten sonra, ileri sararak izlemenizi öneririz.

The Book Of Eli – Tanrının Kitabı Film izle

IMDB Puanı: 7.4 / 10
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Gerilim, Gizem, Macera, Western
Yönetmen:Allen Hughes, Albert Hughes
Senaryo:Gary Whitta
Yapımcı:Denzel Washington, Joel Silver, Richard D. Zanuck
Görüntü Yönetmeni:Don Burgess
Müzik:Deva Anderson
Süre:2 saat
Gösterim Tarihi: 05 Şubat 2010 (Türkiye)
Oyuncular: Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis, Michael Gambon, Ray Stevenson
Albert ve Allen Hughes Kardeşlerin, uzun bir aradan sonra biraraya gelerek yönettikleri The Book Of Eli’nin konusu şu şekilde ilerliyor:
Eli (Denzel Washington), 30 yıldır Amerika topraklarında yaşam mücadelesi vermektedir. Bu mücadele öncesinde dünya büyük bir savaş atlatmış ve gezegen, nükleer patlamalar sonucu kavrulmuştur. Hayatta kalan insanlar birbirlerini 1 damla su için öldürmektedir. Kanun ve devlet tamamen ortadan kalkmış herkesin başının çaresine baktığı bir dünya düzeni kurulmuştur.
Bu anarşik düzende, Eli kimseye bulaşmamakta ve tek başına hareket etmektedir. Sadece kendini korumak amaçlı, müthiş dövüş teknikleri ve gücüyle insanlara derslerini vermektedir.
Eli’nin tek amacı, kendisine verilmiş olan ve insanlığın tek kurtuluşu olabilecek kitabı, gideceği en son noktaya ulaştırmaktır. Bu görev için hayatını ortaya koyan Eli’yi, aksiyon ve mücadelenin hiç tükenmediği bir misyon beklemektedir.
2010 yılında vizyona giren ve merakla beklenen filmlerden birisiyle daha karşınızdayız. Ülkemizde gelecek (Şubat) ayında vizyona girecek olan bu filmi Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere şimdiden sunuyor ve iyi seyirler diyoruz.
Not: Film, sinema çekim olarak eklenmiştir; görüntü kalitesi yine de izlenebilecek düzeyde olduğu için sitemize ekliyoruz.

9.99$ – 9 Dollars 99 Cents Film izle

-9 Dollars 99 Cent 2008 Avustralya,İsrail / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı:7,2/10
Tür: Animasyon, Fantastik
Yönetmen:Tatia Rosenthal
Senaryo: Tatia Rosenthal, Etgar Keret
Yapımcı: Amir Harel, Emile Sherman, Mechele Axford, Richard Clendinnen
Görüntü Yönetmeni: James Lewis, Richard Bradshaw, Susan Stitt
Müzik: Christopher Bowen
Süre:1 saat 18 dk
Etgar Keret’in kısa hikayelerinden alınan ve hayatın 9.99 dolara nasıl değişebileceğinin anlatıldığı bir animasyon filmi. Kahramanımız Dave Peck de böyle bir kitap gözüne ilişince, çıkmazda olan hayatına bambaşka boyutlar kazandırır. Sorunlarını halledince bunu başkalarına faydalı olması için herkese anlatmaya karar verir ve bu serüven içinde yaşlı bir adam ve onun huysuz koruyucu meleği, borç içindeki bir sihirbaz, büyücü bir kadın, kalbi kırık bir adam ve kumbarasını özgür bırakan bir çocuk ile yolları kesişecektir.
Değişik tarzda, büyüklere de küçüklere de hitap edebilen ve ders verici nitelikte olan bir yapım. Vizyonfilmizle.Net olarak keyifli anlar diyor ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Hayat Var Film izle

-Hayat Var 2008 Türkiye / Yerli Yapım-
IMDB Puanı: 8.3/10
Tür:Dram,Psikolojik
Yönetmen: Reha Erdem
Senaryo:Reha Erdem
Yapımcı:Ömer Atay
Görüntü Yönetmeni:Florent Herry
Müzik:Orhan Gencebay
Dağıtım:Tiglon
Süre:2 saat 1 dk
Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu, Elit İşcan, Levent Yılmaz, Banu Fotocan
İstanbul Boğazında dere ağzında küçük bir kulübe; burada yaşayan bir baba, ismi “Hayat” olan kız çocuğu ve yatalak dedesi…
Hayat’ın psikolojisi yaşadığı acımasız çevrenin verdiği kötülüklerle bozulmuş ve içine kapanık bir kız haline gelmiştir. Sefalet içinde yaşadıkları evde hasta dedesine bakmak zorundadır. Babası ise alkolik bir adamdır ve kirli işler çevirmektedir. Annesi de başka kocaya kaçmış ve ondan bir çocuk yapmış birisidir. Okulda öğretmeni de ondan memnun değildir ve sürekli babasını okula çağırır.
Hayat’ın, bu zorluklar içinde ayakta kalabilmesi, hatta kendisine tecavüz eden bakkalı bile sorgulamaması belki de sağlığı açısından önemli bir özellik.. Bu filmde gerçekler ve hayatımızdan alıntılar anlatılıyor. Tamamen realist bir kurgu, sizi içine çeken bir senaryo ve sorgulatıcı bir yapım. Genç yönetmenlerimizden olan Reha Erdem çok başarılı bir film ortaya koymuş.
Dram türünü sevenler ve orijinal bir Türk filmi izlemek isteyenler için iyi bir tercih olabilecek bu filmi Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere sunuyor ve iyi seyirler diyoruz.

Aşk Geliyorum Demez Film izle

Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Murat Şeker
Senaryo:Murat Şeker, Selami Genli
Yapımcı:Murat Şeker, Timur Savcı, Sugarworkz, Tims Productions
Görüntü Yönetmeni:Veli Kuzlu
Müzik:Aytekin G. Ataş
Dağıtım:Tiglon
Süre:1 saat 35 dk
Oyuncular: Sarp Apak, Altan Erkekli, Tolgahan Sayışman, Zeki Alasya, Bergüzar Gökçe Korel
Mahmutpaşa’da geçen filmde Ali (Tolgahan Sayışman) buranın esnaflarından birinin çapkın oğludur. Gözde (Bergüzar Korel) ise iş hanını satın alan zengin müteahhidin doğa tutkunu ve yardım sever kızıdır.
İş hanını satın alan Gözde’nin babası, burayı yıkıp yerine alışveriş merkezi yapmak ister. Esnaf ise Ali’ye gelerek, bu kızı ayartmasını ve hanı kurtarmasını ister. Gelişen olaylar içinde birbirinden etkilenen çift eğlenceli ve romantik anlar yaşayacaktır.
Hoş vakit geçirilebilecek, eğlenceli ve güzel bir romantik komedi filmi. Oyunculuk performansı açısından da orta düzeyde denilebilir. Bu filmi sizlere 4 parça halinde sunuyor ve iyi seyirler diyoruz.