19 Şubat 2010 Cuma

Challenging – Sahtekar Film izle

Tür : Dram / Gizem / Suç / Biyografi
Yönetmen : Clint Eastwood
Senaryo : J. Michael Straczynski
Yapım : 2008, ABD , 140 dk.
Oyuncular
Angelina Jolie ( Christine Collins) , Gattlin Griffith (Walter Collins)
Proleterya sınıfının çoğunlukta olduğu bir kasabada yaşayan Christine, iş dönüşü oğlu Walter’ı bulamaz. Onu bulmak için uzun uğraşlar verirken oğlu kendiliğinden geri döner.
Fakat Christine dönen kişinin kendi oğlu olmadığına inanmaktadır.
2008 Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye adayı olarak gösterilen filmin konusu, 1920′li yılları Los Angeles’ında yaşanmış gerçek bir hikayeden alıntılanmış ve beyaz perdeye aktarılmıştır. Oyuncuların kalitesi, yönetmenin isminin büyüklüğü ve hikayenin gerçekliği mükemmel bir yapıt ortaya koymuş. İzlemenizi tavsiye ediyoruz ve film için yorumlarınızı bekliyoruz.















Inside Ring – Le Premier Cercle Film izle 2009

-Inside Ring – Le Premier Cercle 2009 Film izle Türkçe Altyazılı -
Yapım : 2009
Ülke : Fransa
Tür : Gerilim
Süre : 95 dakika
Fransa içlerinde Teröristlerin ve gizli servislerin birbirlerine karşı psikolojik ve gerçekçi savaşları tüm hızıyla devam etmektedir, radikalizm karşıtı eylemler tüm yönleriyle sürdürülmektedir. Teröristler ve gizli ajanlar neredeyse aynı grupları yönetiyor, manipüle etme yöntemleri aynı şekilde uygulanıyor.
Devlet Sırrı, Fransız gizli servisi tarafından askere alınan öğrenci Diane ve terörizmin onu kurtuluşa götüreceğine inanan belalı genç Pierre üzerinden onların gizli savaşını ifşa eder.Diane ve Pierre görevleri için eğitilirken, kaçamayacakları olaylar zincirine takılıp kalırlar.Acaba soylu olarak gördükleri savaşları adına ikisi de fedakarlıkta bulunabilecek midir? Filmin konusu ve Jean Reno ustalığı güzel bir konsepte birleştirilmiş sürükleyici ve etki bırakıcı cinsten bir Fransız yapımı film.










Messalia Film izle +18

- Messalina Erotik Film izle Türkçe Dublaj Mükemmel Görüntü -
Tür: Yabancı Erotik Film
Yapım: İtalyan
Oyuncular: Kelly Trump, Backley Jakic, Olivia Del Rio, Hakan Serbes
Dili : Türkçe Dublaj
Antik Roma dönemlerinde imparator Claudius’un karısı olan ünlü Valeria Messalina’nın hayatını anlatıyor. Hakkında sayısız söylenti olan imparatoriçenin aşklarını, entirkalarını, geceleri saraydan ayrılıp takma bir ad kullanarak bir genelevde birçok erkekle birlikte oluşu gibi efsanevi dedikoduları ünlü yönetmen Joe D’amato’nun yorumuyla ve Alman asıllı ünlü yıldız Kelly Trump Messalina rolüyle karşınızda. Kelly Trump mükemmel fiziği ve inanılmaz sahneleriyle izleyenleri mest edecek.







Kışkırtma Film izle – Trasgredire

Sinemalar.com Puanı: 6.2/10
IMDB Puanı: 5.6/10
Yapım: İtalyan
Tür: Dram, Erotik, Komedi
Yönetmen: Tinto Brass
Senaryo: Tinto Brass, Silvia Rossi, Massimiliano Zanin, Nicolaj Pennestri
Müzik:Pino Donaggio
Süre:1 saat 32 dk

Kışkırtma – Trasgredire (Türkçe Dublaj) +18
Gondollar şehri Venedik’te yaşayan 20 yaşındaki seksi Carla, erkek arkadaşı Matteo’nun kendisini görmeye gelmesini beklemektedir. Carla, Matteo için bir apartman dairesi aramaktadır. Bu arama sırasında tanıştığı emlakçı Maria, Carla’nın karşı koyamayacağı bir şekilde, ona olan cinsel ilgisini ifade eder. Matteo, içinden gelen bir sesle olanları tahmin eder ve Londra gezisini iptal eder.
Carla, Matteo’nun kendisinden ayrılmasına, Maria’nın eski kocası Mario’yla yakınlaşarak tepki verir. (Burda neden Maria’nın kocasına askıntı olduğunu anlamış değilim).Maria, Carla’yı çılgın bir Londra partisinde değişik erotik oyunlara dahil eder. Matteo, şüphelerine rağmen Carla’yla Londra’da buluşmaya karar verir. Oldukça dramatik bir şekilde yaptıklarını itiraf ederler ve Matteo, kıskançlığının etkisiyle Carla’yı daha tutkuyla istediğini anlar.
İnanılmaz seksi bir kadın oyuncu ve klasizm yanlısı bir konu daha karşımızda. Film erotizmin doruklarında gezintiye davet ediyor.









Dolan’s Cadillac Film izle

-Dolan’s Cadillac Film izle Türkçe Altyazılı 2009-
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Gerilim Korku
Sinemalar.com puanı: 6,2
Yönetmen: Jeff Beesley
Senaryo: Richard Dooing
Senaryo (Kitap): Stephen King
Yapımcı: Rhonda Baker
Görüntü Yönetmeni: Gerald Packe
Süre: 1 saat 45 dk
Ünlü korku/gerilim kitapları yazarı Stephen King romanlarından bir yenisi daha beyaz perdeye aktarıldı. Yazarın “Rüyalar ve karabasanlar ” adlı kitabının ilk hikayesi olan bu filmde gelişmeler çok esrarengiz ve merak uyandırıcı şekilde seyrediyor.
Las Vegas’ta ortaokul öğretmenliği yapan olan Robinson adlı adamın karısı Elizabeth, Vegas mafyalarından sayılan ve dosyası epey kabarık olan o bölgenin en zengin ve karanlık adamı tarafından öldürülmüştür. İnsan ticareti, organ mafyalığı, kaçakçılık dahil bütün pis işlerin başaktörü olan Dolan, Elizabeth’in ölümünden dolayı yargılansa da, ayarlardığı adamlarıyla nüfusunu kullanarak beraat eder. Bunun üzerine Robinson, Dolan’dan intikam almaya karar verir ve olayların perde arkası bir bir dökülmeye başlar.

High Noon Film izle 2009

-High Noon Türkçe Altyazılı-
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Romantik
Yönetmen: Peter Markle
Senaryo: Terri Kopp
Senaryo (Kitap): Nora Roberts
Yapımcı: Stephanie Germain, Peter Guber, Tom Cox
Müzik: Stuart Michael Thomas
Ünlü macera ve polisiye roman yazarı Nore Roberts’in aynı adlı romanından alınan ve konusu pek fazla değişikliğe uğratılmadan vizyona konulmuş bir film. Emilie de Ravin hayranları da aktristi bütün görsel güzelliğiyle izlemenin keyfine varacaklar bu sefer başrolde! Polisiye tarzındaki bu film sıradanlığın ötesine geçmeyi başarabilmiş.












Aynalar Film izle – Mirrors

Aynalar – Mirrors (Türkçe Altyazı) Korku +13
Yapım : 2008, ABD / Romanya
Tür : Gerilim / Korku
Yönetmen : Alexandre Aja
Senaryo : Alexandre Aja, Grégory Levasseur
Oyuncular : Kiefer Sutherland, Paula Patton, Amy Smart, Jason Flemyng, Mary Beth Peil, Irene Gorovaia, Erica Gluck, Cameron Boyce, Darren Kent
Görüntü Yönetmeni : Maxime Alexandre
Müzik : Javier Navarrete
Süre : 1 saat, 50 dk.
Eski güvenlikçi Ben Carson, bir markette gece bekçiliği yapmaya başlar. Yıllar önce yanmış olan mağazada devriye gezerkenn, duvarlardaki aynalarda bir gariplik sezer fakat ilk başlarda bir anlam veremez. Aynalar üzerinde korkunç görüntüler oluşmaktadır. Aniden ortalıktan kaybolan, daha önce orada çalışan görevlinin izlerini sürmeye başlayan Carson, şeytani bir gücün ailesini tehdit etmek üzere aynaları bir yol olarak kullandığını fark eder. Daha önceden hastane olan ve psikopatik tedavilerin uygulandığı mekanda ölen birisinin laneti orada bulunan herkesi etkisi altına almakta ve yakınlarını tehdit etmektedir. Bu laneti bozmanın yollarını ararken inanılmaz korkunç olaylar başına gelir.
Görüntü efektleri ve kalitesiyle mutlaka izlenilmesi gereken bir film olduğunu söylemeliyiz. Korku severler için göz bile kırptırmayacak derecede etkili bir film.





Forrest Gump Film izle

- Forrest Gump Türkçe Dublaj 1994 -
En İyi 50 Film: 3. sırada
Sinemalar.com Puanı: 9.3/10
IMDB Puanı: 8.6/10
Yapım: 1994 ~ ABD
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen: Robert Zemeckis
Senaryo: Eric Roth, Winston Groom
Senaryo (Kitap): Winston Groom
Yapım: Wendy Finerman, Charles Newirth
Görüntü Yönetmeni: Don Burgess
Müzik: Bob Dylan, Alan Silvestri, Jimi Hendrix, The Doors
Süre: 2 saat 22 dk
Forrest Gump, zeka seviyesi 75 olan bir erkeğin hayatını ele alıyor. Zeka seviyesi nedeni ile devlet okullarına girmekte bile zorlanan Forrest Gump zamanla akla mantığa uymayan başarılara imza atıyor. Her ne kadar zeka seviyesi düşük olsa da fiziksel olarak son derece sağlam olan Forrest Gump, zamanla gelişen olaylar zincirinde bizi hayal edemeyeceğimiz bir dünyaya götürüyor.
Bu film belki de 90′lı yıllarda çekilen ve en çok ses getiren yapıtlardan birisi. Tom Hanks gibi bir ustanın , Winston Groom gibi büyük bir yazarın, Bob Dylan gibi gelmiş geçmiş en iyi müzisyenlerden biri olan kişinin dahil olduğu bu filmi izleyip de beğenememe lüksünüz olmayacak. Mutlaka izlenmesi gereken ve hayata renk katacak kadar etkili bir film.




Geyik Muhabbeti 2 Film izle Road Trip 2009

Tür : Komedi , Erotik
Yapım:2009 ABD
Yönetmen: Steve Rash
Süre: 1 saat 35 dk
Başrol Oyuncuları: Christina Bibby ,Daniel Newman ,Danny Pudi ,Micheal Trotter ,Nestor Aaron Absera
2009 yapımı erotik kategoride değerlendirebileceğimiz eğlenceli ve heyecanlı sahnelerle dolu bir film. İlk film beğenilmemesine rağmen serinin 2.si daha çok ses getirdi ve beğenildi. Amerikan pastası tarzı cinsel içerikli ama komedi sahneleri de içinde barındıran bu Hollywood filmini











Bakireler Ülkesi Film izle Virgin Territory 2007

-Bakireler Ülkesi Film izle Virgin Territory Türkçe Dublaj 2007-
Sinemalar.com Puanı :6.2/10
Yapım: 2007 ~ Fransa
Tür: Dram, Erotik, Komedi, Macera, Romantik
Yönetmen: David Leland
Senaryo: David Leland
Yapımcı: Martha De Laurentiis, Dino De Laurentiis, Roberto Cavalli, Tarak Ben Ammar
Florantine isminde oldukça güzel ve genç bir kız yaşadığı dönemlerde, kendi halkı hastalıklarla mücadele ederken, kendisi şehvetinin peşinden gitmektedir. Belki de ölümün yakın olduğunu hissetmiş ve hayatın tadını çıkarmak istemektedir. Çok özel sahnelerle dolu bu film erotik filmler içerisinde izlenmesi gereken bir yapım.










Pandora’nın Kutusu Film izle 2008

-Pandora’nın Kutusu – 2009 Türkçe-
Tür : Dram / Gizem / Yol
Yönetmen : Yeşim Ustaoğlu
Senaryo : Yeşim Ustaoğlu , Sema Kaygusuz
Görüntü Yönetmeni : Jacques Besse
Müzik : Jean-Pierre Mas
Yapım : 2008, Türkiye / Fransa / Belçika / Almanya ,
Süre: 112 dk.
Oyuncular: Osman Sonant (Mehmet) , Onur Ünsal (Murat) , Derya Alabora (Nesrin) , Tsilla Chelton (Nusret) , Nazmi Kırık (Hırsız) , Tayfun Bademsoy (Faruk) , Övül Avrıkan (Güzin)
Avrupa ülkelerinde (Fransa ve Türkiye ağırlıklı) bu filmde Karadeniz’de yaşayan annelerinin kaybolduğu haberini alan üç kardeş, annelerini bulmak için apar topar yola düşerler. Bu yolculuk sırasında birbirlerini aslında hiç tanımadıklarını fark eden kardeşler, aralarında çıkan ciddi problemlerle de baş etmek zorunda kalacaklardır. Ve tüm gerçekler Pandora’nın kutusu açılmışçasına ortaya çıkacaktır.
Güneşe Yolculuk ve Bulutları Beklerken gibi filmleriyle kendini ispatlayan önemli yönetmen Yeşim Ustaoğlu, son filmiyle de yine yolculuk vesilesiyle gerçek kimliklerini bulan karakterleri ele almış. Politik duruşuyla da dikkat çeken Ustaoğlu yine sosyal içerikli ve son derece etkili bir filme imza attı. Sosyal mesajlar taşıyan ders verici nitelikte olan bu film ödüller için söylentiler arasında dolanmaya başlamış bile.













Kutup Fırtınası Film izle Polar Storm / Pole Reversal

-Kutup Fırtınası Film izle Polar Storm / Pole Reversal 2009 Türkçe Dublaj-
Yapım: ABD
Tür: Aksiyon, Macera, Bilim Kurgu
Yönetmen: Paul Ziller
Süre: 1 saat 28 dk
Gösterim Tarihi: 19 Mayıs 2009 (ABD)
Büyük ve etkili bir kuyrukyıldız olan ve ismini ünlü kaşiften alan Copernicus dünya ile çarpışınca, o güne kadar hiç görülmemiş bir felaket meydana gelir
Düşman ülkeler olan Amerika ve Rusya bir araştırma ekibi kurup, bu felaketle birlikte savaşmaya başlar. Washington’lu astrofizikçi James Mayfield, lisede öğretmen olan eşini, oğlunu ve halkı kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapmak zorundadır. Klasik tarzda bir Hollywood Amerikan felaket filmi olmasına rağmen ilgileleri için sürükleyici nitelikte bir film. Kutup noktaları hakkında önemli bilgiler de veriyor insana.











Tetikçi Rehini A Gunfighter’s Pledge Film izle

- A Gunfighter’s Pledge Türkçe Altyazılı 2008-
Yapım:2008 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Western
Yönetmen:Armand Mastroianni
Senaryo:Jim Byrnes
Yapımcı:Larry Levinson
Görüntü Yönetmeni:James W. Wrenn
Müzik:Nathan Furst
Süre:1 saat 18 dk
Gösterim Tarihi: 05 Temmuz 2008 (ABD)
Eşinin ve oğlunun hapishaneden kaçmış bir katil zanlısı tarafından öldürülmesinden sonra Sheriff Matt Austin’in katili yakalama ve öç alma mücadelesinin konu alındırığı bir film. Ancak bu arada katil zanlısının, oğlundan arazi almak için çabalayan arazi baronu tarafından kiralandığını ortaya çıkaracaktır. Western tarzı da içinde barındıran bir Larry Lewinson filmi. Akıcı ve gerçekçi.







Başka Bir Gençlik Film izle / Not Another Teen Movie 2009

- Not Another Teen Movie Başka Bir Gençlik 2009 -
Sinemalar.com Puanı:6.2/10
Yapım:ABD
Tür: Romantik, Komedi, Erotik, Gençlik
Yönetmen:Joel Gallen
Senaryo:Mike Bender, Adam Jay Epstein
Yapımcı:Neal H. Moritz
Görüntü Yönetmeni:Reynaldo Villalobos
Müzik:Theodore Shapiro
Süre:1 saat 29 dk
İyi bir sinema takipçisinin “bu sahne şurdaydı!”, “bunla da dalga geçmişler!” deyip gerek filme gerekse senaristlere ilham kaynağı olan filmlere gülebildiği harika bir filmi izlemeye hazır olun.

Yaz Aşkı Film izle – Adventureland 2009

Yaz Aşkı Film izle Adventureland 2009 Türkçe Dublaj-
Tür : Komedi, Gençlik, Macera, Romantik
Yönetmen : Greg Mottola
Senaryo : Greg Mottola
Görüntü Yönetmeni : Terry Stacey
Yapım : 2009, ABD , 107 dk.
James, 1987 yılında kolejden mezun olduktan sonra Avrupa tatili hayalleri kurmaya başlar ve takıntısı haline gelir adeta. Ancak ailesinin desteği olmadan bu hayalini gerçekleştiremeyeceğini bilmektedir ve tam da böyle olur. Ailesinden metelik çalışmaz tabir-i caizse. Ailesinin baskısıyla New York’taki Adventureland eğlence merkezinde çalışmaya zorlanır ve başına binbir türlü komik ve ilginç; bir bu kadar da eğlenceli ve romantik işler burada gelir. Avrupa hayalleri derken hayatının aşkıyla karşılacaktır ve yaz tatili unutulmaz bir şekilde geçecektir.
Filmi yukarıda anlattım sanırım, artık izlemeseniz de olur :) eğlendirici ve stres yok edici bir film olduğunu söylemeliyim, izledikten sonra gülümsemenin suratınızda kaldığını sonradan farkedeceksiniz

Çatı Katı Film izle – Loft Film izle 2008

-Çatı Katı – Loft Film 2008 Türkçe Altyazılı-
Yapım:2008 ~ Belçika
Tür:Dram, Gerilim, Korku, Psikolojik
Yönetmen:Erik Van Looy
Senaryo:Bart de Pauw
Yapımcı:Woestijnvis, Hilde De Laere
Görüntü Yönetmeni:Danny Elsen
Müzik:Wolfram De Marco
Filmin Websitesi:www.loftdefilm.be
Süre:1 saat 58 dk
Belçika yapımı ve kendi ülkesinde tarihin en çok izlenen 2. filmi olan bu ilginç psikolojik oyunlarla dolu filmde 5 erkeğin bir Çatı Katında kaçamak yaparken bir kadına ait cesedin daha sonra bu Çatı Katında ortaya çıkmıştır, 5 kişi de zanlılar arasındadır ve Çatının toplam 5 anahtarı vardır. Psikiyatr Chris olayın düşünsel yönleriyle içindedir. İzlenilmesi gereken ve çok şey öğrenilecek bir film.











Kabus Okulu Film izle – Nightmare At The End Of The Hall Film izle 2008

-Kabus Okulu Film izle / Nightmare At The End Of The Hall 2008 Türkçe Dublaj-
Yapım: 2008 ~ Kanada
Tür: Dram, Korku, Gerilim, Psikolojik
Yönetmen: George Mendeluk
Senaryo: Nora Zuckerman
Yapımcı: Lindsay MacAdam, Jamie Goehring
Müzik: Clinton Shorter
Süre: 1 saat 25 dk
IMDB puanı: 4,6
Courtney reenkarnasyon , yani öldükten sonra geri dirilmeye inanan birisidir. Bir okulda öğretmenlik yapmaktadır. Sınıfındaki çocuklardan birini, yıllar önce ölen ve çok sevdiği arkadaşına benzetmektedir. Reenkarnasyon düşüncesi beynini iyice kaplayan Courtney garip ve psişik olayların içinde bulacaktır kendini. Film görsel efektler bakımından zayıf daha çok diyaloglar ve özel sahnelerle ilerliyor ancak konusuyla sürükleyici ve merak uyandırıcı; insanı hoplatabilen ve kimi yerlerde tedirginliğe sürükleyen bir film. Yorumlarını siz de yazın film hakkında, herkes yararlansın.









Medusa Darbesi Film izle

-Medusa Darbesi / The Bourne Supremacy 2004 ABD,Almanya / Türkçe DUBLAJ-
IMDB Puanı:7.6/10
Tür:Aksiyon, Macera,Gizem, Gerilim,Suç
Yönetmen:Paul Greengrass
Senaryo:Tony Gilroy
Senaryo (Kitap):Robert Ludlum
Yapımcı:Frank Marshall, Doug Liman
Görüntü Yönetmeni:Oliver Wood
Müzik:John Powell
Süre:1 saat 48 dk
Oyuncular: Matt Damon, Michelle Monaghan, Julia Stiles, Karl Urban
Hafıza kaybının etkisinde olan Bourne, geçmişteki tehlikeli yaşamından uzaklaşmak istemektedir, ancak kendi adının kullanıldığı bir takım suçlar ortaya çıkınca, ister istemez kendini casusluk ve suikast suçlarının içinde bulacaktır.
Çin başbakan yardımcısının öldürülmesiyle ve bu cinayette Jason Bourne isminin geçmesi olayların gizemli bir hale gelmesine neden olur. Çünkü Jason Bourne ismi takma bir isimdir ve David Webb (Matt Damon) bu takma ismiyle cinayete karışır. Sevgilisinin de kaçırılmasıyla olayın peşine düşecek olan Webb, bu casusluk savaşında kendini kanıtlamak zorundadır.
Çeşitli film festivallerinden 5 ödül alan ve 19 ödüle aday gösterilen, üst seviye bir casusluk ve aksiyon filmi olan Medusa Darbesi, gösterimde olduğu zamanlarda çok ses getirmiş bir yapım.